Informatie - HDJ Fotografie Bruidsfotografie


SusanNoelle2013-0055

Wie ben ik?

Gedreven, kritisch en vol passie. Dit zijn slechts een paar begrippen die van toepassing zijn op mij. Maar...

Wie ben ik nu echt

Mijn naam is Hendrik de Jonge en ik houd van het gevoel dat fotografie mij geeft. Ik probeer het beste uit mezelf te halen en mijn grenzen telkens te verleggen. Het geeft mij een kick als ik mensen intens gelukkig kan maken met de foto's die ik maak. Daar word ik nu vrolijk van! :)

Hoe ben ik begonnen

Het begon allemaal met het maken van een fotoboekje voor mijn ouders en het bewerken van deze foto's. Het was een verrassing voor ze en ik had de smaak helemaal te pakken tot ik door de foto's heen was! Volgende stap, een camera om zelf foto's te maken! Daarna wilde ik meer, beter en nog mooier. Filmen kwam erbij en voor ik wist was ik bezig met de oprichting van mijn eigen bedrijf HDJ Fotografie.

Wat heb ik te bieden

Een enthousiaste man, die voor alles open staat. Heb je een idee, ik probeer het mogelijk te maken. Lukt dit niet dan zal ik daar ook heel eerlijk in zijn.

En nu?

Nu is het aan u! Kijk gerust rond op mijn site en geniet van alles wat erop staat. Heeft u vragen, opmerkingen of wat dan ook, stel ze gerust via de contact knop bovenaan de site.


Foto gemaakt door Susan Noëlle Fotografie!


Prijzen

Jullie grote dag, een spannend moment en je wil onbezorgd de dag door komen. Om jullie een handje te helpen zijn er 3 pakketen waar jullie uit kunnen kiezen. Elk pakket kan je verder nog aanvullen met gewenste extra's. Op die manier kan je je dag helemaal onvergetelijk maken. Zelfs als je 30 jaar later nog eens terug kijkt in dat mooie album!

ALLE foto's die geleverd worden zijn bewerkt en jullie krijgen ALLE bewerkte foto's geleverd. Dus geen rare en lastige nabestellingen of verborgen (reis)kosten.


Pakket 1

- Kennismakingsgesprek

- Welkoms pakket

- Voorbereidingsgesprek

- 5 uur aan fotografie

- Bewerken van de foto's

- Online Galerij om jullie foto's te bezichtigen

- USB Stick met ALLE bewerkte foto's

Investering €999,-


Pakket 2 (meest gekozen)

- Kennismakingsgesprek

- Welkoms pakket

- Verloving shoot

- Voorbereidingsgesprek

- 7 uur aan fotografie

- Bewerken van de foto's

- Online Galerij om jullie foto's te bezichtigen

- USB Stick met ALLE bewerkte foto's

Investering €1299,-


Pakket 3 

- Kennismakingsgesprek

- Welkoms pakket

- Verloving shoot

- Voorbereidingsgesprek

- 9 uur aan fotografie

- Bewerken van de foto's

- Online Galerij om jullie foto's te bezichtigen

- USB Stick met ALLE bewerkte foto's

- Album (Standaard Type Rembrandt of van Gogh)

- Video met foto highlights

Investering: €1899,-


Extra opties

- Loveshoot €130,-

- Per uur extra €99,-

- Album vanaf €350,-

- Video met fotohighlights €75,-


Familie

- Familie shoot tot en met 6 personen €130,-  (1 uur)

- Extra Per 2 personen €30,- (inc. extra tijd)

Grotere groepen zijn natuurlijk mogelijk. Vraag naar de mogelijkheden.Waar werk ik mee

Ik werk graag met Nikon camera's. Zijn die beter dan Canon? Nee hoor, maar ik vind ze persoonlijk wat prettiger. Wel werk ik altijd met 2 camera's. Op die manier heb ik altijd een reserve camera en hoef ik geen moment te missen!

Mocht je willen weten met welke camera's ik precies werk? Neem dan gerust contact me me op!

ActionActionAltAdjustAlertAlert2AngleBracketDownAngleBracketLeftAngleBracketLeftSlimAngleBracketRightAngleBracketRightSlimAngleBracketUpic AspectRectable 18dpic AspectSquare 18dpBrowserCalendarCameraPhotoCameraPhoto2CameraVideo2CartCart2CartAddCartAdd2CheckmarkCommentComment2CreditCardCropDesktopDownloadDownload2EditEdit2EmailEmail2FlagFlag2FolderFolder2FolderOpenFullScreenGalleryGallery2GearHeartHeartOutlinedHelpHelpEncircledHideHistoryHistory2HomeHome2ImageImage2InfoInfoEncircledInfoEncircled2LaptopLayoutLinkLockLock2MenuMenu2MinusMinusSlimMobileMoreHorizMoreVertPagePage2PausePlayPlusPlusSlimPrinterSearchSearch2ShareSizesStarStarOutlinedSyncTabletTagTrashTrash2UploadUpload2UserUsersVideoCameraViewWarningWrenchXCrossActionActionAltAddAdjustAlertAlert2AmazonAndroidAppleArrowBackArrowNextBrowserCameraPhotoCameraPhoto2CartCart2CartAddCheckCloseCommentComment2CropCursorMoveDesktopDownloadDropboxFacebookFlickrFolderFolder2FullScreenSlimGalleryGallery2GoogleDriveGooglePhotosHelpEncircledHelpEncircled2HistoryHistory2HomeHome2InfoEncircledInfoEncircled2LaptopLayoutLightroomLinkLockLock2MenuMobileMoreHorizMoreVertNavigateBackNavigateNextPaintPausePeoplePeople2PersonPerson2PhoneSavePlayPrinterRemoveSearchSettingsSettings2ShareSharePrivateSizesSmugMugStarStar2TabletTrashTrash2TwitterUploadUpload2Wrench Page 1Page 1 CopyCombined ShapeCombined ShapeCombined ShapeCombined ShapetemplatestemplatesEZprints-98404-landscapeEZprints-98404-portraittemplatestemplatesEZprints-98406-landscapeEZprints-98406-portraitEZprints-98407-landscapeEZprints-98407-portraittemplatestemplatestemplatestemplatesEZprints-98416-landscapeEZprints-98416-portraitEZprints-98417-landscapeEZprints-98417-portraitEZprints-98418-landscapeEZprints-98418-portraitEZprints-98419-landscapeEZprints-98419-portraitshared-style-defs
Powered by SmugMug Log In