Movies - HDJ Fotografie Bruidsfotografie


Afterparty Homanje - Dans van Aythami van Hoboken

Tijdens de afterparty van de premiere van de film Homanje was er de gelegenheid om wat stukjes op te voeren. Aythami liet een dans zien met een zware lading, maar prachtig uitgevoerd. Kippenvel moment....

Voor het goede doel! - Premiere Film Homanje

Via via kwam ik in contact met Steffie Clements of ik misschien de premiere van Homanje vast wilde leggen. Alle opbrengsten van deze film gaan naar een goed doel en of ik misschien ook wilde helpen. Hier hoefde ik niet lang over na te denken: Natuurlijk!!

MBO Werkconferentie 2014

Promo Defensie 44 PAINFBAT - Afscheidskado BC

Demo DJI Phantom 2 & GoPro Hero 3+ Black Edition

Promo Tricking

Vuurshow Fire Twins!

Creatief Centrum Inside Out organiseert

Time lapse 44 Painfbat RI JWF

Heerlijk & Hecht

Heerlijk & Hecht organiseerde een proefmiddag op locatie Orangerie d'Heerstaayen voor de bruidsparen van 2014. Deze dag konden ze van alles bespreken. Van de bloemen van V&V Wonen, de locatie en natuurlijk de catering van Heerlijk en Hecht zelf.

Wat een heerlijke dag, vol met leuke mensen, lekkere hapjes en prachtige taarten. Daar wordt een mens toch vrolijk van ;)

Dèvin

Dèvin je bent nog zo klein, maar je laat nu al een grote indruk achter in de wereld.

Egmond aan Zee

Willeke 50 jaar! Mijn schoonmoeder wilde geen groot feest, maar een dagje naar zee dat wilde ze wel. Hondjes mee, lekker wandelen langs het strand en lunchen bij een strand paviljoen.

Het was die dag niet eens de bedoeling om te gaan filmen. Toch gedaan en eenmaal thuis aan het bewerken gegaan met dit als resultaat.

"Telkens als ik het filmpje zie geniet ik opnieuw en kijk met veel plezier terug op deze dag!" - Willeke

ActionActionAltAdjustAlertAlert2AngleBracketDownAngleBracketLeftAngleBracketLeftSlimAngleBracketRightAngleBracketRightSlimAngleBracketUpic AspectRectable 18dpic AspectSquare 18dpBrowserCalendarCameraPhotoCameraPhoto2CameraVideo2CartCart2CartAddCartAdd2CheckmarkCommentComment2CreditCardCropDesktopDownloadDownload2EditEdit2EmailEmail2FlagFlag2FolderFolder2FolderOpenFullScreenGalleryGallery2GearHeartHeartOutlinedHelpHelpEncircledHideHistoryHistory2HomeHome2ImageImage2InfoInfoEncircledInfoEncircled2LaptopLayoutLinkLockLock2MenuMenu2MinusMinusSlimMobileMoreHorizMoreVertPagePage2PausePlayPlusPlusSlimPrinterSearchSearch2ShareSizesStarStarOutlinedSyncTabletTagTrashTrash2UploadUpload2UserUsersVideoCameraViewWarningWrenchXCrossActionActionAltAddAdjustAlertAlert2AmazonAndroidAppleArrowBackArrowNextBrowserCameraPhotoCameraPhoto2CartCart2CartAddCheckCloseCommentComment2CropCursorMoveDesktopDownloadDropboxFacebookFlickrFolderFolder2FullScreenSlimGalleryGallery2GoogleDriveGooglePhotosHelpEncircledHelpEncircled2HistoryHistory2HomeHome2InfoEncircledInfoEncircled2LaptopLayoutLightroomLinkLockLock2MenuMobileMoreHorizMoreVertNavigateBackNavigateNextPaintPausePeoplePeople2PersonPerson2PhoneSavePlayPrinterRemoveSearchSettingsSettings2ShareSharePrivateSizesSmugMugStarStar2TabletTrashTrash2TwitterUploadUpload2Wrench Page 1Page 1 CopyCombined ShapeCombined ShapeCombined ShapeCombined ShapetemplatestemplatesEZprints-98404-landscapeEZprints-98404-portraittemplatestemplatesEZprints-98406-landscapeEZprints-98406-portraitEZprints-98407-landscapeEZprints-98407-portraittemplatestemplatestemplatestemplatesEZprints-98416-landscapeEZprints-98416-portraitEZprints-98417-landscapeEZprints-98417-portraitEZprints-98418-landscapeEZprints-98418-portraitEZprints-98419-landscapeEZprints-98419-portraitshared-style-defs
Powered by SmugMug Log In