Cursus Fotografie Hoogeveen - HDJ Fotografie - HDJ Fotografie Bruidsfotografie


Workshop Camera

Mijn Camera en ik! - U heeft eindelijk die mooie grote camera! Maar nu wilt u natuurlijk ook die mooie foto's maken. Al die knoppen en instellingen kunnen verwarrend zijn en termen als diafragma, sluitertijd, iso waarde etc maken het er natuurlijk niet duidelijker op. Geen probleem, daar ga ik jullie mee helpen.

Gedurende een ochtend of een middag gaan we bezig om dit allemaal te behandelen. De cursus is voor beginners bedoelt en u hoeft dus geen kennis te hebben.

Het is de bedoeling dat we er iets gezelligs van gaan maken, dus geen strak klaslokaal. We beginnen bij mij thuis en gaan gedurende de cursus naar buiten om verschillende onderwerpen te fotograferen.


Wanneer?

Ik ben druk bezig met plannen! Bent u erg nieuwsgierig, dan kan u vast een mail sturen naar hello@hdjfotografie.nl. Ik houd u dan op de hoogte van de ontwikkelingen.


Kosten

De kosten zijn €80,- per persoon, inclusief BTW. U krijgt koffie, thee of fris en tussendoor nog wat lekkers te eten. 


Programma

Zoals ik net al zei, we beginnen bij mij thuis. Onder het genot van een kopje koffie of kop thee. Hierbij leg ik de volgende aan u uit:

   - Hoe is de camera opgebouwd

   - Termen als diafragma, sluitertijd en iso waarde

   - Verschillende standen van de camera

   - Wat betekenen de getallen op mijn lens.

Hierna gaan we bij mooi weer naar buiten om wat onderwerpen te fotograferen en zelfs een model. Ook voor de snelle actie gebruiken we mijn lieve hond die mag gaan rennen. Bij slecht weer zorg ik ervoor dat we ook binnen aan de slag kunnen.

Tijdens deze wandeling leg ik u ook uit hoe u nu uw foto's net iets interessanter kan maken.


Locatie

Bij mij thuis: Tamboerlaan 253 in Hoogeveen. Na uw aanmelding zal ik u een uitgebreide route beschrijving sturen.


Wat moet ik zelf mee nemen?

Goede vraag! Als jullie aan de volgende dingen kunnen denken:

   - Een eigen camera met een opgeladen batterij

   - Papier om aantekeningen te maken

   - Schoenen waarmee we een klein stukje kunnen wandelen.


Aanmelden

Dit kan heel makkelijk door een mail te sturen naar hello@hdjfotografie.nl en de datum waar de voorkeur naar uit gaat. Dan laat ik u zo snel mogelijk de details weten.


Workshop Lightroom

Wat na de foto! - In deze workshop gaan we de basis van het bewerken van foto's behandelen. Deze basis is opgedeeld in de volgende onderdelen:

   - Importeren

   - Beheren

   - Bewerken

   - Exporteren


Ieder onderwerp wordt afzonderlijk besproken en we gaan aan de slag met praktijkvoorbeelden.

Al het materiaal wat je gedurende deze workshop moet gebruiken, wordt verstrekt. Het enige wat je nog hoeft te doen is je eigen laptop of computer mee te nemen.

Natuurlijk is een installatie van Lightroom noodzakelijk. Het liefst de meest up-to-date versie. Via de website van adobe is er een mogelijk om een trial versie te downloaden en die voor 30 dagen te gebruiken.

Aan het einde van de workshop is er de gelegenheid om eigen foto's te bewerken, waarbij je nog vragen kan stellen. Je mag deze foto's dus meenemen, maar dit is niet verplicht.


We zien elkaar snel!

ActionActionAltAdjustAlertAlert2AngleBracketDownAngleBracketLeftAngleBracketLeftSlimAngleBracketRightAngleBracketRightSlimAngleBracketUpic AspectRectable 18dpic AspectSquare 18dpBrowserCalendarCameraPhotoCameraPhoto2CameraVideo2CartCart2CartAddCartAdd2CheckmarkCommentComment2CreditCardCropDesktopDownloadDownload2EditEdit2EmailEmail2FlagFlag2FolderFolder2FolderOpenFullScreenGalleryGallery2GearHeartHeartOutlinedHelpHelpEncircledHideHistoryHistory2HomeHome2ImageImage2InfoInfoEncircledInfoEncircled2LaptopLayoutLinkLockLock2MenuMenu2MinusMinusSlimMobileMoreHorizMoreVertPagePage2PausePlayPlusPlusSlimPrinterSearchSearch2ShareSizesStarStarOutlinedSyncTabletTagTrashTrash2UploadUpload2UserUsersVideoCameraViewWarningWrenchXCrossActionActionAltAddAdjustAlertAlert2AmazonAndroidAppleArrowBackArrowNextBrowserCameraPhotoCameraPhoto2CartCart2CartAddCheckCloseCommentComment2CropCursorMoveDesktopDownloadDropboxFacebookFlickrFolderFolder2FullScreenSlimGalleryGallery2GoogleDriveGooglePhotosHelpEncircledHelpEncircled2HistoryHistory2HomeHome2InfoEncircledInfoEncircled2LaptopLayoutLightroomLinkLockLock2MenuMobileMoreHorizMoreVertNavigateBackNavigateNextPaintPausePeoplePeople2PersonPerson2PhoneSavePlayPrinterRemoveSearchSettingsSettings2ShareSharePrivateSizesSmugMugStarStar2TabletTrashTrash2TwitterUploadUpload2Wrench Page 1Page 1 CopyCombined ShapeCombined ShapeCombined ShapeCombined ShapetemplatestemplatesEZprints-98404-landscapeEZprints-98404-portraittemplatestemplatesEZprints-98406-landscapeEZprints-98406-portraitEZprints-98407-landscapeEZprints-98407-portraittemplatestemplatestemplatestemplatesEZprints-98416-landscapeEZprints-98416-portraitEZprints-98417-landscapeEZprints-98417-portraitEZprints-98418-landscapeEZprints-98418-portraitEZprints-98419-landscapeEZprints-98419-portraitshared-style-defs
Powered by SmugMug Log In