Werkwijze Bruiloft

Als jullie bruiloft een avontuur zou zijn, wat zouden jullie dan willen beleven?
5

Controleren of jullie trouwdatum beschikbaar is

Jullie hebben mijn website bekeken en denken: Die fotograaf willen we wel op onze bruiloft! Wacht niet te lang en controleer of jullie trouwdatum nog beschikbaar is door mij een berichtje te sturen.

5

Kennismakings gesprek

Yes! Jullie trouwdatum is nog beschikbaar. Ik vind het altijd erg fijn om jullie persoonlijk te ontmoeten met een bakje koffie. Een gesprek duurt meestal ongeveer 1 tot anderhalf uur. In die tijd kunnen jullie alle vragen aan mij stellen en kan ik ook meer van mijn bruiloften laten zien. Mochten jullie nu erg ver weg wonen, dan kan het makkelijk zijn om dit gepsrek via Skype of Facetime te doen. Geen probleem!

5

Loveshoot (optioneel)

Trouwen is al heel erg spannend en dan staat er ook nog iemand met een camera de hele tijd in de buurt. Ook heb je natuurlijk een foto nodig voor je uitnodiging. Met een loveshoot heb je vast deze foto’s. Tegelijkertijd kunnen jullie vertrouwd raken met hoe ik fotografeer. We gaan een klein uurtje samen plezier hebben met als bonus nog gave foto’s ook!

5

Diepte gesprek

De bruiloft is al bijna en we plannen een datum waarin we jullie planning helemaal door gaan nemen. Aan het einde van het gesprek weet ik precies hoe jullie dag eruit ziet en waar ik moet zijn. Andersom weten jullie ook precies wat ik ga doen en wat ik van jullie nodig heb. Op deze manier gaan we goed voorbereid jullie dag beginnen.

5

Bruiloft en daarna

Dan is het alweer tijd voor jullie bruiloft. Na jullie bruiloft kom ik thuis met een hoop foto’s. Deze ga ik selecteren en bewerken en komen in een online galerij die jullie in het kennismakings gesprek ook gezien hebben en krijgen jullie als alles klaar is een mooie USB stick. Na de bruiloft gaan we ook bezig met een eventueel album.

Is jullie trouwdatum nog beschikbaar?

Vooral in het hoogseizoen en de populaire datums kan het zijn dat jullie trouwdatum niet meer beschikbaar is. Als jullie mij een mailtje sturen, dan check ik mijn agenda voor jullie.