Werkwijze Familieshoot

Een uurtje is zo voorbij

5

Controleren of jullie datum beschikbaar is

Na het bekijken van mijn website en foto’s zijn jullie helemaal enthousiast geworden! Jullie willen ook van die toffe foto’s! Controleer eerst of ik nog beschikbaar ben op de datum die jullie in gedachten hebben.

5

Plannen locatie

Yes! Jullie datum is nog beschikbaar. Nu gaan we een locatie plannen. Ik geef de voorkeur aan een locatie die voor jullie belangrijk is, of voor jullie makkelijk af te reizen is. Ik kom dus graag jullie kant op. Bij het plannen van de locatie houden we rekening met de zon. We willen namelijk niet vol in de zon staan, maar liever in de schaduw van de bomen. Een bos is ideaal. Op die manier kan ik ook spelenderwijs de kinderen mee nemen met kleine opdrachten zodat ze later goed naar me luisteren als we de grote foto gaan maken 🙂

5

Tijd voor de familieshoot

Op de afgesproken dag zorg ik dat ik ongeveer 5 min vantevoren op de afgesproken locatie ben. Daarna neem ik jullie mee met een kleine wandeling. Ik zorg voor een ontspannen sfeer waarin iedereen leuk op de foto komt, inc. de kinderen. Liever op 1 locatie blijven, of andere ideeen? Geen probleem.

5

Na de familieshoot

De familieshoot is geweest en nu voor mij de zware taak om alle gave foto’s eruit te halen en die te bewerken. Deze foto’s krijgen jullie geleverd in een digitale galerij. Door middel van deze galerij kunnen jullie de foto’s makkelijk met elkaar delen en downloaden. Willen jullie ook nog een gave afdruk hebben? Ook dat kan ik voor jullie regelen!

Portfolio Familieshoots

 

Is jullie datum nog beschikbaar?

Vooral in het hoogseizoen en de populaire datums kan het zijn dat jullie datum niet meer beschikbaar is. Als jullie mij een mailtje sturen, dan check ik mijn agenda voor jullie.