Werkwijze Loveshoot

Laten we de liefde vieren
5

Vieren van jullie liefde

Tijdens de fotoshoot voel je je weer helemaal verliefd. Elkaar romantisch vast houden, in elkaars ogen kijken. Het is een moment om even stil te staan. Een moment wat om jullie draait. Ook als 1 van jullie beiden niet zo romantisch is, dan maken we het wat minder knuffelig. Ik zorg altijd dat het om jullie draait.

5

Een locatie die voor jullie belangrijk is

Ik laat me graag verrassen door jullie gekozen locatie. Van tevoren hebben we natuurlijk contact over waar we heen gaan en spreken we kleine details door. Mochten jullie geen goede locatie weten, dan weet ik voldoende gave plekjes.

5

Niet (teveel) geposeerd

Je hoeft geen model te zijn om mooi op de foto te komen! Soms is het allleen al leuk om samen hand in hand over het pad te lopen terwijl ik half vanuit de bosjes die ene gave foto maak! Zo simpel kan het zijn. Ik begeleid jullie in een start houding en vanuit daar stel ik jullie vragen zodat jullie kunnen ontspannen en niet meer met de camera bezig zijn.

5

Gave foto’s

Jullie krijgen deze gave foto’s geleverd in een online galerij. Vanuit de galerij kunnen jullie foto’s downloaden en ook een mooie afdruk voor aan de muur bestellen. Bijzondere wensen? Laat het mij weten!

Is jullie trouwdatum nog beschikbaar?

Vooral in het hoogseizoen en de populaire datums kan het zijn dat jullie trouwdatum niet meer beschikbaar is. Als jullie mij een mailtje sturen, dan check ik mijn agenda voor jullie.