WE’VE RECEIVED YOUR INQUIRY

Bedankt

voor de aanvraag

Super tof dat jullie op mijn site terecht zijn gekomen, mijn werk bekeken hebben en besloten hebben om contact op te nemen. Ik zit natuurlijk niet de hele dag achter de computer en de telefoon, maar ik probeer wel zo snel mogelijk jullie een bericht terug te doen! Hieronder een kort overzicht wat jullie de komende tijd van mij kunnen verwachtten.

Ik probeer binnen 24 uur contact met jullie op te nemen.

familie fotografie

Mail + een gesprek

Jullie ontvangen snel een mail van mij met meer informatie. Bij een bruiloft plan ik graag een kennismaking omdat dit erg persoonlijk is. Bij een familieshoot kunnen we via de mail alles doen of bellen voor de details.

STaP 01

Kiezen van een pakket

Als ik jullie vast mag leggen, dan komt de stap dat er een pakket gekozen wordt. We plannen alles tot in detail en ik ben graag goed voorbereid. Daarom stuur ik ook een vragenlijst met (leuke) vragen.

STap 02

Maken van mooie foto's!

Dit is natuurlijk waar het allemaal om gaat, het moment! We gaan er samen wat moois van maken en vooral ontspannen houden! Niet iedereen is een model en ik zeker niet, maar ik begeleid jullie zo dat jullie heerlijk ontspannen op de foto kunnen.

De volgende stappen zijn

STaP 03