Benieuwd naar hoe jullie bruiloft eruit kan komen te zien?

Werkwijze Bruiloft

Als jullie bruiloft een avontuur zou zijn, wat zouden jullie dan willen beleven?
5

Controleren of jullie trouwdatum beschikbaar is

Jullie hebben mijn website bekeken en denken: deze stijl spreekt ons aan en we zijn benieuwd naar Hendrik! Wacht niet te lang en controleer of jullie trouwdatum nog beschikbaar is door mij een berichtje te sturen.

5

Kennismakings gesprek

Yes! Jullie trouwdatum is nog beschikbaar. Ik vind het altijd erg fijn om jullie persoonlijk te ontmoeten met een bakje koffie. Een gesprek duurt meestal één tot anderhalf uur. In die tijd kunnen jullie alle vragen aan mij stellen en kan ik ook meer van mijn bruiloften laten zien. Ik geef tips over hoe je weet of een fotograaf bij jullie past, laat een onlinegallery zien en wil uiteraard jullie liefdesverhaal horen! Mochten jullie nu erg ver weg wonen, dan kan het makkelijk zijn om dit gesprek via Skype of Facetime te doen. Geen probleem!

5

Loveshoot (optioneel)

Trouwen is al heel erg spannend en dan staat er ook nog iemand met een camera de hele tijd in de buurt. Ook heb je natuurlijk een foto nodig voor je uitnodiging. Met een loveshoot heb je vast deze foto’s. Tegelijkertijd kunnen jullie vertrouwd raken met hoe ik fotografeer. We gaan een klein uurtje samen plezier hebben met als bonus nog gave foto’s ook!

5

Voorbereidingsgesprek

De bruiloft is al bijna, nog een week of 6 of 8.  We plannen een datum waarin we met elkaar jullie dagplanning helemaal door gaan nemen. Aan het einde van het gesprek weet ik precies hoe jullie dag eruit ziet en waar ik, hoe laat, moet zijn. Andersom weten jullie ook precies wat ik ga doen en wat ik van jullie nodig heb. Op deze manier gaan we goed voorbereid jullie dag beginnen.

5

Bruiloft en levering van de foto’s

Waarschijnlijk staan jullie nog te feesten op jullie trouwdag als ik thuis kom met een hoop foto’s. Deze ga ik eerst veilig stellen en daarna selecteren en bewerken. De foto’s zullen klaar zijn binnen het termijn zoals in de voorwaarden beschreven is, en ik zal ze met jullie delen in jullie online galerij. Nadat de foto’s klaar zijn gaan we aan de slag met een album als jullie daarvoor kiezen. Jullie krijgen de prachtige USB stick zodra de foto’s klaar zijn en ik de online gallerij geleverd heb, tenzij jullie ervoor kiezen om de USB stick in hetzelfde material te willen als het album. Dan wordt dit op maat gemaakt en geleverd bij het album.

Is jullie trouwdatum nog beschikbaar?

Vooral in het hoogseizoen en de populaire datums kan het zijn dat jullie trouwdatum niet meer beschikbaar is. Als jullie mij een mailtje sturen, dan check ik mijn agenda voor jullie.