Bruiloft fotografie

Word ik jullie bruiloft fotograaf?

Bruiloft fotografie is iets unieks. Het is een specialisme en wat dat betreft dus topsport. Eén enkele fotograaf die van ‘s ochtends tot ‘s avonds ieder moment vastlegt, niets mist en de prachtigste beelden creëert… Je vraagt je vaak af hoe dat toch mogelijk is. Maar hoe je het ook wendt of keert: bruiloft fotografie draait om het vastleggen van de mooiste dag in jullie leven. Tastbare herinneringen maken die je over 10 jaar nog eens erbij kunt pakken. Je realiseren met een glimlach op je gezicht hoe waardevol deze dag was. Of over 20 of 30 jaar door het fotoalbum bladeren met je kinderen en hen vertellen over deze speciale dag van mama en papa.

De fotoreportage die ik tijdens jullie bruiloft zal maken wordt met de grootste liefde en zorg in elkaar gezet. Het moet de bijzondere momenten tussen jullie samen weergeven en het weerspiegelt de liefde voor elkaar. Maar ook de aanwezigheid van jullie dierbaren, de traan van vader of moeder of de ontroering bij grootouders. Naast de emotionele gevoelens is er ruimte voor plezier en gekheid. Alle typerende dingetjes die jullie het perfecte koppel maken en de ondeugende streken van de kleine gasten. En vergeet de locatie niet, de sfeer en de muziek. Alles zul je terug herkennen in de foto’s. Een fotoreportage die zo prachtig, uniek en speciaal is dat je tijdens het bladeren door dat fotoalbum de dag weer opnieuw beleefd, van begin tot eind.

Benieuwd naar hoe jullie bruiloft eruit kan komen te zien?

Bruiloft fotografie portfolio

Reviews voor bruiloft fotografie

Gelukkig getrouwde stellen aan het woord

Hendrik is een super vrolijke en enthousiaste fotograaf, iemand die je graag om je heen hebt op de mooiste dag! Achteraf zeiden veel van onze gasten dat ze onze fotograaf zo leuk vonden. En niet minder belangrijk; echt mooie foto’s en Hendrik neemt de tijd om het album naar je wensen te maken . Ik kan iedereen Hendrik aanbevelen!

Anne

Leiden

Hendrik is in 1 woord geweldig, naast dat zijn foto´s perfect zijn, heeft hij een hele prettige persoonlijkheid. Precies wat je graag wilt hebben op de mooiste dag van je leven. Ook onze dochter van 3 jaar was weg van Hendrik, hij wist precies hoe hij haar op haar gemak kon stellen, waardoor het voor haar ook leuk was om op de foto te gaan. Wij hebben een top dag gehad, en zijn nog aan het nagenieten met de mooie foto´s die we digitaal hebben gekregen. Het album gaan we binnenkort samenstellen maar ik weet zeker dat deze ook geweldig gaat worden!

Marinka

Amsterdam

Wij hebben Hendrik als fotograaf gehad op onze bruiloft. Hendrik is een professional die zeer gedreven is om dé perfecte foto(s) te maken!
Wat wij als zeer prettig hebben ervaren is de tijd die hij neemt om vooraf de dag goed door te spreken en op de dag zelf verliep alles dan ook super. Ook voor het samenstellen van ons album nam hij ruim de tijd en kwam hij met goede ideeën.
Kortom een aanrader!!

Jesca

Zuidwolde

Werkwijze bruiloft fotografie

Als jullie bruiloft een avontuur zou zijn, wat zouden jullie dan willen beleven?

5
3

Controleren of jullie trouwdatum beschikbaar is

Jullie hebben mijn website en de fotoreportages van bruiloften bekeken en denken: deze stijl spreekt ons aan en wij willen Hendrik als onze bruiloft fotograaf! Wacht niet te lang en controleer of jullie trouwdatum nog beschikbaar is door mij een berichtje te sturen.

5
3

Kennismakingsgesprek voor een bruiloftshoot

Yes! Jullie trouwdatum is nog beschikbaar. Ik vind het altijd erg fijn om jullie persoonlijk te ontmoeten met een bakje koffie. Een gesprek duurt meestal één tot anderhalf uur. In die tijd kunnen jullie alle vragen aan mij stellen en kan ik ook meer van mijn fotoreportages voor bruiloften laten zien. Ik geef tips over hoe je weet welke bruiloft fotograaf bij jullie past, laat een online gallery zien en wil uiteraard jullie liefdesverhaal horen! Mochten jullie erg ver weg wonen, dan kan het makkelijk zijn om dit kennismakingsgesprek via Skype of Facetime te doen. Geen probleem!

5
3

Loveshoot (optioneel)

Trouwen is al heel erg spannend en dan staat er ook nog de hele tijd een bruiloft fotograaf met een camera in de buurt. Daarnaast heb je natuurlijk een mooie foto nodig voor de uitnodigingen voor jullie bruiloft. Met een loveshoot heb je alvast deze foto’s in the pocket en tegelijkertijd kunnen jullie vertrouwd raken met hoe ik fotografeer en een camera in de buurt. We gaan een klein uurtje samen plezier hebben met als bonus nog gave foto’s ook!

5
3

Voorbereidingsgesprek bruiloft

De bruiloft staat al bijna voor de deur, nog een week of 6 á 8.  We plannen een datum waarin we met elkaar jullie dagplanning van A tot Z door gaan nemen. Aan het einde van het gesprek weet ik precies hoe jullie dag eruit ziet en waar ik, hoe laat, moet zijn. Andersom weten jullie ook precies wat ik ga doen en wat ik van jullie nodig heb. Op deze manier gaan we goed voorbereid de mooiste dag van jullie leven tegemoet.

5
3

Bruiloft en levering van de foto’s

Waarschijnlijk staan jullie nog te feesten op jullie trouwdag als ik thuis kom met een hoop foto’s. Deze ga ik eerst veilig stellen en daarna selecteren en bewerken. De fotoreportage van jullie bruiloft zal klaar zijn binnen het termijn zoals in de algemene voorwaarden omschreven is en ik zal ze met jullie delen in jullie online galerij. Nadat de foto’s klaar zijn gaan we aan de slag met een trouwalbum als jullie daarvoor kiezen. Jullie krijgen een prachtige USB stick zodra de foto’s klaar zijn en ik de online galerij geleverd heb, tenzij jullie ervoor kiezen om de USB stick in hetzelfde material te willen als het album. Dan wordt dit op maat gemaakt en geleverd bij het album.

Is jullie trouwdatum nog beschikbaar?

Neem contact met mij op om het snel te checken

1 + 9 =