Familie fotoshoot

Welk moment met familie koester jij?

Familie fotoshoots heb je in allerlei soorten en maten. Mijn persoonlijke voorkeur? Gezellig met de hele bende een uurtje het bos in, richting een meertje of de hei op en schieten maar. Een casual familieshoot, bomvol plezier in een ongedwongen en ontspannen sfeer. Uit mijn ervaring krijg je dan de mooiste foto’s: lachende kinderen, stoere vaders en opa’s en oma’s gevuld met trots. Trots op al hun kroost. Familie shoots zijn mijn passie. De sterke band van een familie vastleggen en de onderlinge connecties naar voren laten komen in prachtige beelden, het is haast een kunst.

 Naast een casual familie fotoshoot, gewoon omdat het kan en omdat je graag zulke bijzondere beelden zou willen hebben, kunnen de redenen van het nemen van een familieshoot erg uiteen lopen. Is opa of oma bijvoorbeeld al op leeftijd en zou je graag nog een laatste, bijzondere herinnering met hem of haar willen vastleggen? Gaat een oom of een zus emigreren naar het buitenland en wil je nog eenmaal de hele familie bij elkaar hebben? Misschien zijn er kinderen die volwassen worden, bijzondere geboortes of andere unieke verhalen die schreeuwen om vastgelegd te worden? Wat de reden van de familie fotoshoot ook is, het is nooit belangrijker dan deze reden: het vereeuwigen van de speciale momenten met de mensen die je het meest dierbaar zijn.

Een familieshoot met de dierbaarsten in je dagelijks leven

Familie fotoshoot portfolio

Reviews voor familie shoots

Stoere zussen en lieve tantes aan het woord

Hendrik heeft foto’s van ons gezin gemaakt op een mooie nazomerdag op de hei. Hij is vrolijk, enthousiast en weet op een speelse wijze iedereen op z’n eigen manier prachtig vast te leggen. De kwaliteit van de foto’s is prachtig. Dikke aanbeveling van ons!

Eline

Amsterdam

Vorige week de foto’s gekregen van de familieshoot. Opvallend is dat het vooral heel gezellige foto’s zijn. Het is duidelijk te zien dat we het allemaal (15 personen) naar de zin hebben en dat is vooral te danken aan de fotograaf. Bovendien zijn het ook nog eens hele mooie foto’s geworden! Geen standaard familie zetting en oog voor detail.

Betti

Hoogeveen

Wij hebben als familie genoten van een fantastische fotoshoot buiten! Hendrik is een ontzettend vriendelijk persoon waardoor op een ontspannen manier foto’s worden gemaakt. De kinderen vonden het ook erg leuk. Een aanrader!

Janneke

Lippenhuizen

Werkwijze familie fotoshoots

Als je plezier hebt, is een uurtje zo voorbij!

5
3

Controleren of jullie datum beschikbaar is

Na het bekijken van mijn website en familieshoot foto’s zijn jullie enthousiast geworden. Jullie willen ook van die toffe foto’s met de familie! Controleer eerst of ik nog beschikbaar ben op de datum die jullie in gedachten hebben door mij een bericht te sturen.

5
3

Plannen locatie voor familieshoot

Yes! Jullie datum is nog beschikbaar. Nu gaan we een locatie plannen. Ik geef de voorkeur aan een locatie die voor jullie belangrijk is of voor jullie makkelijk te reizen is. Ik kom gerust jullie kant op. Bij het plannen van de locatie houden we rekening met de zon. Om de mooiste foto’s te krijgen is vol in de zon staan niet wenselijk, maar zoeken we liever de schaduw van de bomen. Een bos voor een familie fotoshoot is ideaal. Op die manier is er genoeg ruimte en kan ik spelenderwijs de kinderen meenemen met kleine opdrachten, zodat ze later goed naar me luisteren als we de familie foto’s gaan maken.

5
3

Tijd voor de familieshoot

Op de dag van de familie fotoshoot zorg ik dat ik ongeveer 5 minuten van tevoren op de afgesproken locatie ben. Daarna neem ik jullie mee met een kleine wandeling. Ik zorg voor een ontspannen sfeer waarin iedereen mooi op de foto komt, inclusief de kinderen! Afhankelijk van de grote van de groep zijn we ongeveer een uur bezig waarbij plezier voorop staat. Ik klim graag in een boom voor precies die ene gave familie foto en in plassen stampen is altijd de favoriet van kinderen als die er bij zijn! Natuurlijk ontbreekt ook het maken van de groepsfoto niet. Liever op 1 locatie blijven of hebben jullie andere ideeën? Geen probleem, laat het me voor die tijd weten!

5
3

Na de familieshoot

De familieshoot is geweest en nu aan mij de taak om alle gave foto’s eruit te halen en die te bewerken. Deze foto’s krijgen jullie digitaal geleverd in een online galerij. Door middel van deze galerij kunnen jullie de foto’s makkelijk met elkaar delen en downloaden. Willen jullie ook nog een gave afdruk hebben van de familieshoot? Ook dat kan ik voor jullie regelen!

Is jullie gewenste datum nog beschikbaar?

Neem contact met mij op om het snel te checken

8 + 14 =