Werkwijze Familieshoot

Als je plezier hebt, is een uurtje zo voorbij!
5

Controleren of jullie datum beschikbaar is

Na het bekijken van mijn website en foto’s zijn jullie enthousiast geworden. Jullie willen ook van die toffe foto’s! Controleer eerst of ik nog beschikbaar ben op de datum die jullie in gedachten hebben door mij een bericht te sturen.

5

Plannen locatie

Yes! Jullie datum is nog beschikbaar. Nu gaan we een locatie plannen. Ik geef de voorkeur aan een locatie die voor jullie belangrijk is, of voor jullie makkelijk te reizen is. Ik kom gerust jullie kant op. Bij het plannen van de locatie houden we rekening met de zon. Om de mooiste foto’s te krijgen is vol in de zon staan niet wenselijk, maar zoeken we liever de schaduw van de bomen. Een bos is ideaal. Op die manier is er genoeg ruimte en kan ik spelenderwijs de kinderen meenemen met kleine opdrachten, zodat ze later goed naar me luisteren als we de foto’s gaan maken.

5

Tijd voor de familieshoot

Op de dag van de shoot zorg ik dat ik ongeveer 5 minuten van tevoren op de afgesproken locatie ben. Daarna neem ik jullie mee met een kleine wandeling. Ik zorg voor een ontspannen sfeer waarin iedereen mooi op de foto komt, inclusief de kinderen! Afhankelijk van de grote van de groep zijn we een  ongeveer een uur bezig waarbij plezier voorop staat. Ik klim graag in een boom voor net die gave foto en in plassen stampen is altijd de favoriet van kinderen als die er bij zijn! Natuurlijk ontbreekt ook het maken van de groepsfoto niet. Liever op 1 locatie blijven, of hebben jullie andere ideeën? Geen probleem, laat het me voor die tijd weten!

5

Na de familieshoot

De familieshoot is geweest en nu aan mij de taak om alle gave foto’s eruit te halen en die te bewerken. Deze foto’s krijgen jullie geleverd in een online galerij. Door middel van deze galerij kunnen jullie de foto’s makkelijk met elkaar delen en downloaden. Willen jullie ook nog een gave afdruk hebben? Ook dat kan ik voor jullie regelen!

Because every picture tells a story... what is yours?

Herfstbladeren, sneeuw, bloeiende heide en zomers groen; een familieshoot kan altijd!
Als jullie mij een mailtje sturen, dan check ik mijn agenda voor jullie.