Werkwijze Loveshoot

Laten we de liefde vieren!

5

Vieren van jullie liefde

Tijdens de fotoshoot voel je je weer helemaal verliefd. Knuffelen, in elkaars ogen kijken en plezier hebben samen. Het is een moment om even stil te staan. Een moment die helemaal om jullie draait. En als 1 van jullie beiden niet zo romantisch is, dan maken we het wat minder knuffelig. Ik zorg altijd dat het om jullie draait. En een loveshoot is absoluut voor alle leeftijden! Zowel voor twintigers, als echtparen die hun 40 jarig huwelijk vieren. De liefde is mooi! 

5

Een locatie die voor jullie belangrijk is

Ik laat me graag verrassen door jullie gekozen locatie. Wellicht willen jullie terug naar de plek waar jullie liefdesverhaal begon of jullie elkaar voor het eerst zagen? Van tevoren hebben we natuurlijk contact over de datum van de loveshoot en waar we heen gaan. Ook spreken we kleine details door. Mochten jullie geen goede locatie weten, dan weet ik voldoende avontuurlijke, mooie en toffe plekjes.

5

Niet (teveel) geposeerd

Je hoeft geen model te zijn om mooi op de foto te komen! Soms is het al leuk om samen hand in hand over het pad te lopen, terwijl ik vanuit de bosjes die ene gave foto maak. Ik begeleid jullie in een start houding/pose. Vanuit daar stel ik jullie vragen, zodat jullie kunnen ontspannen en niet meer met de camera bezig zijn, maar vooral met elkaar! Ik doe erg mijn best om jullie op je gemak te stellen zodat jullie kunnen genieten en plezier hebben. 

5

Gave foto’s en een prachtige afdruk aan de muur?

Jullie krijgen de foto’s geleverd in een online galerij. Vanuit de galerij kunnen jullie foto’s downloaden en kleinere afdrukken zelf bestellen. Hebben jullie bijzondere wensen zoals een grotere afdruk aan de muur? Laat het mij weten. Ik heb een aantal ontzettend mooie en kwalitatief goede afdrukopties voor jullie! 

Hoe vier jij de liefde?

Heb je al een datum in gedachten voor de shoot?
Of wil je een loveshoot kado doen?
Stuur mij gerust een berichtje.