Bruiloft Pakket prijzen

Jullie grote dag is best een spannend moment en die moet onbezorgd zijn. Daarom reken ik geen uren, maar ben ik gewoon aanwezig. In overleg bepalen we dan hoe laat ik bij jullie aanwezig ben. Hierdoor hoeven we ons niet meer druk te maken over de uren en kunnen we er samen een onvergetelijke dag van maken!

De boeking van jullie bruiloft is compleet na het betalen van de aanbetaling (bedrag in overleg, maar minimaal 250 euro). Het restant bedrag wordt 2 weeken voor de bruiloft gefactureerd. Op deze manier gaan we zorgeloos de bruiloft door 🙂

Wat zeggen andere klanten?

“Hendrik is een super vrolijke en enthousiaste fotograaf, iemand die je graag om je heen hebt op de mooiste dag!

Achteraf zeiden veel van onze gasten dat ze onze fotograaf zo leuk vonden. En niet minder belangrijk; echt mooie foto’s en Hendrik neemt de tijd om het album naar je wensen te maken.

Ik kan iedereen Hendrik aanbevelen!”

Anne

“Wij hebben echt een supergoede ervaring overgehouden aan onze bruiloft met Hendrik als fotograaf. Heel ontspannen en relaxed, hij weet je goed op je gemak te brengen. Echt een aanrader. De previewfoto’s waren al prachtig om te zien, we zijn benieuwd naar de rest.”
Aniela

“Super geregeld, alles voor elkaar. Veel humor en daarnaast super mooie foto’s gemaakt. Zelf ideeën in mogen brengen maar ook zijn creativiteit kwam na voren.

Mede door Hendrik een prachtige dag gehad.”

Monika

Veel gestelde vragen

Zijn de reiskosten inbegrepen?
Ja, deze zijn inbegrepen. Er worden geen reiskosten gerekend binnen Nederland. De enige uitzondering daarop zijn de schiereilanden in verband met de overtocht.
Krijgen wij ook alle onbewerkte foto's?
Na een bruiloft besteed ik veel tijd en aandacht om jullie dag zo compleet en mooi mogelijk weer te geven. Sommige beelden die ik gefotografeerd heb, waren nodig om tot die ene gave foto te komen. Ik lever dus uitsluitend de bewerkte foto’s.
Wat bedoel je met het bewerken van een foto?

Ik fotografeer in RAW. Dit houdt in dat ik grote fotobestanden krijg met veel opgeslagen informatie in die foto, maar die nog niet af is. Om het gevoel van het moment dat de foto genomen werd goed weer te geven, moet ik de foto bewerken. Iedere foto die ik jullie lever, bewerk ik stuk voor stuk.

Kan ik ook meer uren krijgen bovenop mijn pakket?

Natuurlijk kan dat! Vaak komen we in het voorbereidingsgesprek, als we de dagplanning bespreken, op het exacte aantal uren. Als dat net een uur meer is dan binnen het pakket valt, dan kan er gerust een extra uur bij. Een extra uur bruidsfotografie is 125 euro.