Familieshoot Pakket prijzen

Of jullie nu met 3 personen, 6 of misschien met een nog grotere groep. Voor iedere familie is er wel een pakket. Als jullie andere wensen hebben, neem dan vooral contact op!

Voor alle pakketten geld dat de reiskosten 0,30 euro per km zijn vanaf mijn huisadres in Hoogeveen.

Een uur fotograferen is gebaseerd op 8 a 9 personen. Zijn jullie met meer personen dan is het handig om langer te fotograferen zodat iedereen goed op de foto komt. Er kan per 15 min aan extra tijd bij besteld worden.

Wat zeggen andere klanten?

“Hendrik is een super vrolijke en enthousiaste fotograaf, iemand die je graag om je heen hebt op de mooiste dag!

Achteraf zeiden veel van onze gasten dat ze onze fotograaf zo leuk vonden. En niet minder belangrijk; echt mooie foto’s en Hendrik neemt de tijd om het album naar je wensen te maken.

Ik kan iedereen Hendrik aanbevelen!”

Anne

“Wij hebben echt een supergoede ervaring overgehouden aan onze bruiloft met Hendrik als fotograaf. Heel ontspannen en relaxed, hij weet je goed op je gemak te brengen. Echt een aanrader. De previewfoto’s waren al prachtig om te zien, we zijn benieuwd naar de rest.”
Aniela

“Super geregeld, alles voor elkaar. Veel humor en daarnaast super mooie foto’s gemaakt. Zelf ideeën in mogen brengen maar ook zijn creativiteit kwam na voren.

Mede door Hendrik een prachtige dag gehad.”

Monika

Veel gestelde vragen

Wat wordt er met resolutie bedoelt?

De resolutie geeft aan hoe groot de foto is. Bij een resolutie van maximaal 2048×2048 is de foto dus niet te vergroten voor aan de muur, maar wel geschikt om zelf tot A4 afdrukken te maken.

Zijn de reiskosten inbegrepen?
Nee, de reiskosten worden ook gerekend. We kunnen op een locatie afspreken die voor jullie belangrijk is en de reiskosten reken ik vanaf mijn huisadres. Reiskosten 0,30 euro / km.
Krijgen wij ook alle onbewerkte foto's?
Na een fotoshoot besteed ik veel tijd en aandacht aan de foto’s om zo een compleet en mooi mogelijk beeld weer te geven. Sommige beelden die ik gefotografeerd heb, waren nodig om tot die ene gave foto te komen. Ik lever dus uitsluitend de bewerkte foto’s.
Wat bedoel je met het bewerken van een foto?
Ik fotografeer in RAW. Dit houdt in dat ik grote fotobestanden krijg met veel opgeslagen informatie in die foto, maar die nog niet af is. Om het gevoel van het moment dat de foto genomen werd goed weer te geven, moet ik de foto bewerken. Iedere foto die ik jullie lever, bewerk ik stuk voor stuk.
Kan ik ook meer uren krijgen bovenop mijn pakket?
Natuurlijk kan dat! Bespreek dit van tevoren met mij. Want heb je andere ideeën qua fotografie waardoor we meer tijd nodig hebben, dan kan ik meedenken in wat er precies nodig is en wat de kosten daarvan zullen zijn.