Loveshoot prijzen

Kan je een prijs plakken op liefde? Vier de liefde met elkaar en maak een onvergetelijk moment. De reiskosten zijn 0,30 euro per km gerekend vanaf mijn huisadres in Hoogeveen. 

Wat zeggen andere klanten?

“Hendrik is een super vrolijke en enthousiaste fotograaf, iemand die je graag om je heen hebt op de mooiste dag!

Achteraf zeiden veel van onze gasten dat ze onze fotograaf zo leuk vonden. En niet minder belangrijk; echt mooie foto’s en Hendrik neemt de tijd om het album naar je wensen te maken.

Ik kan iedereen Hendrik aanbevelen!”

Anne

“Wij hebben echt een supergoede ervaring overgehouden aan onze bruiloft met Hendrik als fotograaf. Heel ontspannen en relaxed, hij weet je goed op je gemak te brengen. Echt een aanrader. De previewfoto’s waren al prachtig om te zien, we zijn benieuwd naar de rest.”
Aniela

“Super geregeld, alles voor elkaar. Veel humor en daarnaast super mooie foto’s gemaakt. Zelf ideeën in mogen brengen maar ook zijn creativiteit kwam na voren.

Mede door Hendrik een prachtige dag gehad.”

Monika

Veel gestelde vragen

Zijn de reiskosten inbegrepen?

Nee, deze zijn voor een loveshoot niet inbegrepen. Ik reken de reiskosten vanaf mijn thuisadres. Reiskosten 0,30 euro / km

Krijgen wij ook alle onbewerkte foto's?

Na een shoot besteed ik veel tijd en aandacht aan de foto’s om het zo compleet en mooi mogelijk weer te geven. Sommige beelden die ik gefotografeerd heb, waren nodig om tot die ene gave foto te komen. Ik lever dus uitsluitend de bewerkte foto’s.

Wat bedoel je met het bewerken van een foto?

Ik fotografeer in RAW. Dit houdt in dat ik grote fotobestanden krijg met veel opgeslagen informatie in die foto, maar die nog niet af is. Om het gevoel van het moment dat de foto genomen werd goed weer te geven, moet ik de foto bewerken. Iedere foto die ik jullie lever, bewerk ik stuk voor stuk.

Kan ik ook meer uren krijgen bovenop mijn pakket?

Natuurlijk kan dat! Bespreek dit van tevoren met mij. Want heb je andere ideeën qua fotografie waardoor we meer tijd nodig hebben, dan kan ik meedenken in wat er dan precies nodig is en wat de kosten daarvan zullen zijn.