Workshop Fotografie

Wil jij leren hoe je zelf mooie foto's maakt?

BASISFOTOGRAFIE

Je wilt zelf foto’s maken van je kinderen. Maar kinderen zijn zo snel, dat je het lastig vindt een scherpe foto van ze te krijgen. Of in de natuur kom je tot rust en je wilt graag leren hoe je de meest prachtige foto’s van die zonsondergang kan maken. Of als verjaardagskado voor de 60 verjaardag van je vader wil je een workshop fotografie geven. 

In een workshop van ongeveer 3 uur ga ik 1 op 1 met je aan de slag. We beginnen bij hoe jouw camera werkt en zullen verschillende onderwerpen behandelen, zoals diafragma, sluitertijd enz. Daarnaast gaan we vooral ook naar buiten en direct doen!

Een workshop kost 99 euro.

FOTOBEWERKING

Met het bewerken van foto’s kan je heel veel kanten op. Een foto kan levendiger worden, door het spelen met kleuren creër je een bepaalde sfeer, je zorgt dat je naar een bepaald punt in de foto geleid wordt wanneer je ernaar kijkt. Kortom, er zijn zoveel mogelijkheden dat het soms lastig is om te beginnen.

Wil je leren hoe je foto’s bewerkt? Of heb je een start gemaakt, maar zie je door de bomen het bos niet meer? Neem contact met me op. Dan kan ik met jou bespreken wat je startpunt is en wat jij nog meer wil leren. Op basis daarvan kan ik je een prijsindicatie geven.