Hoe jullie de familie fotografie ervaren,

is net zo belangrijk als de foto's die jullie krijgen

De foto's kunnen nog zo mooi zijn, maar de shoot zelf is ook belangrijk! Een shoot waar jullie jezelf kunnen zijn, kinderen kunnen spelen, we gek kunnen doen of misschien juist niet. De sfeer die ik als fotograaf kan zetten, bepaalt het resultaat!

Scroll verder voor meer

Mijn werkwijze

01

02

03

Levering van de foto's

Shoot op locatie naar keuze

Contact en planning

Een leuke taak voor mij om na de shoot al deze toffe foto's uit te zoeken en deze ook allemaal te bewerken. Alle bewerkte foto's komen zichtbaar in een online galerij en afhankelijk van het pakket gedownload worden in de hoogst mogelijke resolutie!

Na ons eerste mail contact plannen we een locatie en pakket. Als jullie nog niet weten waar jullie foto's willen laten maken, help ik graag mee met denken. In de omgeving van Hoogeveen weet ik genoeg leuke plekken voor goed en slecht weer.

In de week voor de shoot houd ik het weer in de gaten en als het nodig is hebben we nog even telefonisch contact. Daarna is het heerlijk genieten van een leuke shoot!

check of ik beschikbaar ben

familieshoot pakketten

Pakket 1 - 225 euro

in dit pakket zit:

Jullie willen graag met de familie op de foto en 25 bewerkte foto's is meer dan voldoende voor jullie. Tijdens deze sessie van 60 minuten maak ik groepsfoto's van jullie en ook wat foto's van andere wensen die jullie hebben als kinderen of kleinkinderen. Vaak maak en bewerk ik meer dan 50 foto's en kunnen jullie zelf de mooiste foto's uitzoeken en downloaden.

- 60 min fotograferen op locatie

- Galerij 2 weken open

- max 25 bewerkte foto's zelf te kiezen (nabestelling 10 euro per foto)

- Reiskosten 0,35 euro per km

check beschikbaarheid

Pakket 2 - 295 euro

In dit pakket zit:

Jullie willen een toffe shoot en daarna alle foto's. Dat kan! Met dit pakket gaan we niet alleen 60 min samen op pad (deze tijd is uit te breiden), maar krijgen jullie ook nog eens alle bewerkte foto's geleverd. Deze krijgen jullie in een persoonlijke online galerij welke 4 weken open is en ook een mooie USB stick als backup optioneel te krijgen.

- 60 min fotograferen

- Galerij 4 weken open

- Reiskosten 0,35 euro per km

Klinkt goed, dit is wat wij willen

Pakket 3 - 395 euro

In dit pakket zit:

Ontspannen en een onvergetelijke ervaring met toffe foto's, dat is wat jullie willen! Geen zorgen over de tijd, want 90 minuten is vaak wel voldoende en anders kunnen we dit altijd uitbreiden. Niet alleen is de galerij 2 maanden open, jullie krijgen ook een mooie USB stick als backup. Al deze mooie foto's van jullie verdienen een plekje in een album en daar krijgen jullie dan ook 20% korting op.

- 90 min fotograferen

- galerij 8 weken open

- USB stick met alle bewerkte foto's

- Reiskosten 0,35 euro per km

- 20% korting op een album

Perfect pakket, deze willen wij!

Upgrades

FAQ

Wat is het beste weer om foto's te maken?

Heb je ook een leuke locatie?

Zeker heb ik een paar leuke plekjes waar ik graag kom om foto's te maken. Deze zijn voornamelijk in de buurt van Hoogeveen waar ik woon. Meestal kijken we samen even waar het handig is om met jullie familie heen te gaan en foto's te maken. Hierbij houden we rekening met mobiliteit van iedereen en het weer.

Het beste weer is bewolkt! In tegenstelling wat iedereen denkt is het niet handig om met volle zon foto's te maken. Het licht is dan erg hard en geeft ook harde schaduwen. Vaak is er geen ander moment te plannen en dan zoek ik tijdens een shoot ook graag de schaduw op voor het mooiste resultaat. Wolken geven van nature schaduw en is dus ideaal. Met een beetje regen kunnen we zelfs ergens naar binnen gaan.

Wat nu als het slecht weer wordt?

Moeten we rekening houden met kleding?

Dat kan gebeuren, zeker als we buiten foto's maken! In de week voor de shoot houd ik vaak het weer al in de gaten en mocht het er slecht uit zien, dan zoek ik contact met jullie. We overleggen dan of we de shoot verplaatsen naar een ander moment van de dag of een andere datum als dit mogelijk is. En anders gaan we gewoon lekker naar binnen, springen op de bedden en zitten op de bank 🙂

Dat mag altijd, maar hoeft niet van mij. Soms kan dit namelijk geforceerd over komen. Ik vind het altijd erg belangrijk dat je lekker jezelf bent en daar hoort je eigen stijl kleding bij!

Toch liever een thema? Kies dan rustige effen kleuren en liever geen wit. Wit trekt vooral met fel zonlicht nogal de aandacht.

vertel mij de wensen voor

Jullie familieshoot

Maak mij nieuwsgierig naar jullie wensen voor die toffe familieshoot die jullie willen en ik zal kijken hoe ik ze vast kan leggen om nooit meer te vergeten.

stuur een bericht