Hello! Ik ben Hendrik

Ik kan jullie helpen om de meest waardevolle momenten van jullie dag vast te leggen

Ik zoek echte momenten, connecties met aandacht en de personen die dit willen vertellen.

Na jaren bij Defensie gewerkt te hebben was het in 2015 tijd voor mij om iets anders te gaan doen. Ondertussen was ik al bezig met fotograferen en ik merkte dat mensen erg blij werden van de foto's die ik gemaakt had. Ik haal zoveel plezier en geluk uit fotograferen, omdat ik heb kunnen bijdragen aan het vastleggen van een herinnering waar iemand ontzettend blij mee is! Dit voelt voor mij zo betekenisvol, dat ik destijds besloten heb om mijn eigen bedrijf op te zetten. En wat een prachtig avontuur is dat sindsdien!

Bedankt dat jullie in mij geloven, laten we er samen wat moois van gaan maken.

Het gevoel dat fotograferen mij geeft, het enthousiasme van klanten als ze de foto's ontvangen, de bruisende energie tijdens een bruiloft, een loveshoot of familieshoot.... Dat is waar ik het voor doe. Daar word ik vrolijk van! Op die manier is werken toch geen werk meer?

Ik houd van goede koffie drinken, koken voor mijn prachtige vrouw en kind en wijn drinken met vrienden. Naast fotograferen ben ik ook nog een actief sporter en in mijn vrije tijd mag ik graag een film of serie kijken terwijl er aan iedere kant van mij een hond ligt om tee te knuffelen. Verder bruis ik vaak van de nieuwe ideeën en kan ik deze creativiteit kwijt in mijn fotografie. En ik moet opbiechten, I'm a sucker for romance and love! Komt dat even goed uit.

Liefdevolle momenten en epic portretten

Hoe ik connect en werk met jullie

Het fotograferen is voor mij altijd persoonlijk, een avontuur. Kijken wat bij jullie past en hoe ik jullie het beste op de foto kan zetten. Daarom is het altijd anders. Soms vraag ik jullie om iets in elkaar oor de fluisteren of om gewoon even te knuffelen. Of ik vraag of jullie hand in hand door het veld willen lopen richting de ondergaande zon. Maar altijd is het ontspannen. Niets moet en alles mag. Zelfs in die boom klimmen!