Over HDJ Fotografie

Iedereen heeft een verhaal, dit is die van mij.

Hendrik de Jonge

Na jaren bij Defensie gewerkt te hebben was het in 2015 tijd voor mij om iets anders te gaan doen. Ondertussen was ik al bezig met fotograferen en ik merkte dat mensen erg blij werden van de foto’s die ik gemaakt had. Ik haal zoveel plezier en geluk uit fotograferen, omdat ik heb kunnen bijdragen aan het vastleggen van een herinnering waar iemand ontzettend blij mee is!  Dit voelt voor mij zo betekenisvol, dat ik destijds besloten heb om mijn eigen bedrijf op te zetten. En wat een prachtig avontuur is dat sindsdien!

Ik houd van goede koffie drinken, koken voor mijn prachtige vrouw en wijn drinken met vrienden. Naast fotograferen ben ik ook een actief sporter en in mijn vrije tijd mag ik graag een film of serie kijken terwijl er aan iedere kant van mij een hond ligt om mee te knuffelen. Verder bruis ik vaak van de nieuwe ideeen en kan ik deze creatieviteit kwijt in mijn fotografie. En ik moet opbiechten, I am a sucker for romance and love! Komt dat even goed uit 😉

Het gevoel dat fotograferen mij geeft, het enthousiasme van klanten als ze de foto’s ontvangen, de bruisende energie tijdens een bruiloft, een loveshoot of familieshoot….Dat is waar ik het voor doe. Daar word ik vrolijk van! Op die manier is werken toch geen werk meer?

Heb je vragen? Je bent van harte welkom om samen met mij een kop koffie of een wijntje te drinken. Stuur mij dan een berichtje!

Ik kom graag koffie of een wijntje drinken!